DAKONDERHOUD

Om schade of lekkage aan uw dak te voorkomen, is goed dakonderhoud noodzakelijk. Wilt u geen omkijken hebben naar het onderhoud van uw dak, sluit dan een dakonderhoudscontract bij ons af.

DAKONDERHOUDSCONTRACT

Met een dakonderhoudscontract bent u voor een vast bedrag per jaar verzekerd van goed onderhoud aan uw dak. Eén keer per jaar (of tweejaarlijks afhankelijk van het type dak) komen wij bij u langs zodra het tijd is voor de dakinspectie. Tijdens deze inspectie maken we het dak schoon, verwijderen we blad uit de dakgoot en doen we kleine reparaties. Zie het dakonderhoudscontract als een APK voor uw dak.

Met een dakonderhoudscontract heeft u geen omkijken naar het onderhoud en de kwaliteit van uw dak. Door de jaarlijkse controle en de kleine reparaties per keer, voorkomen we dat een beginnende lekkage of schade erger wordt. Ook stellen we u tijdig op de hoogte wanneer uw dak aan vervanging toe is of gerenoveerd moet worden. Met een dakonderhoudscontract voorkomt u dus onnodige of onvoorziene kosten.

Vul het formulier op deze pagina in om een dakonderhoudscontract aan te vragen. Heeft u vragen over het dakonderhoudscontract? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Let op : het repareren van schade of lekkage door storm valt niet onder het dakonderhoudscontract.

Lees meer over ons dakonderhoudscontract

Contract aanvragen

WIJ ZETTEN NET EEN STAPJE MEER ...

... want wij geloven dat hoe meer je geeft, hoe meer (vertrouwen) je terug krijgt. Onze klanten kunnen rekenen op een persoonlijke aanpak en heldere communicatie. En niet te vergeten: een kwalitatief goed dak voor een eerlijke prijs.

Meer over ons ▸