DAKREPARATIE

Anatefka is gespecialiseerd in de reparatie en renovatie van ieder type dak. Heeft u een lekkage? Of (storm)schade aan uw dak of schoorsteen? Voor alle reparaties, groot en klein, komen wij vrijblijvend langs voor een inspectie. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

SPOED? BINNEN 24 UUR OP LOCATIE

Bij spoedgevallen zorgen wij altijd binnen 24 uur voor een noodreparatie. Na inspectie plannen we zo snel mogelijk een afspraak in voor een blijvende reparatie aan uw dak.

REPARATIE VOORKOMEN?

De meeste schades of lekkages aan daken ontstaan door slecht onderhoud. Om de kwaliteit van het dak te garanderen en de levensduur van uw dak te verlengen, is het belangrijk om uw dak regelmatig te reinigen en onderhoud te plegen. Wilt u een reparatie aan uw dak voorkomen, maar het onderhoud uitbesteden? Sluit dan een dakonderhoudscontract bij ons af. Met een dakonderhoudscontract bent u voor een vast bedrag per jaar verzekerd van goed onderhoud aan uw dak en voorkomt u de nodige (grote) reparaties en renovaties.

ONDERHOUDS­CONTRACT

Een goed dak betekent ook goed onderhoud plegen aan uw dak. Wilt u schade of lekkage voorkomen? Sluit dan een dakonderhoudscontract bij ons af.

Direct afsluiten ▸