Projecten

Dierenartspraktijk, te Maasbracht

Renovatie platte dak. Er is gekozen voor PIR-isolatie en daarna bekleden met Firestone EPDM inclusief afwerking. De lange levensduur van minimaal 50 jaar gaf de doorslag voor deze keuze.

projecten-dierenartspraktijk-3-Anatefka.jpg
projecten-dierenartspraktijk-2-Anatefka.jpg
projecten-dierenartspraktijk-1-Anatefka.jpg
projecten-dierenartspraktijk-4-Anatefka.jpg

Woning, te Hoevelaken

Betreffende opdrachtgever koos voor een totale dakrenovatie, waarbij wij het gehele dak hebben gestript tot op het hout. Dit bleek een perfecte keuze, aangezien er 9 lagen(!) bitumen op elkaar gebrand waren in het verleden. Tussen de lagen zat enorm veel vocht. Het dak is opgebouwd uit PE-folie, PIR-isolatie en twee-laags bitumen dakpakket.

projecten-woning-1-Anatefka.jpg
projecten-woning-2-Anatefka.jpg
projecten-woning-6-Anatefka.jpg
projecten-woning-4-Anatefka.jpg
projecten-woning-5-Anatefka.jpg
projecten-woning-3-Anatefka.jpg
projecten-woning-7-Anatefka.jpg
projecten-woning-8-Anatefka.jpg

Moerstaete, te Zevenhuizen

Voor deze drie daken van ruim 3000m2 heeft de opdrachtgever gekozen voor een EPDM dakbedekking van Firestone Rubbercover. Dit in verband met het plaatsen van zonnepanelen. EPDM heeft een levensduur van minimaal 50 jaar. De opdrachtgever hoeft hierdoor op de lange termijn geen kosten te maken voor vervanging na 15 tot 20 jaar, zoals bij verwerking van bitumen het geval zou zijn. Het betreft hier drie daken van ruim 1000m2.

projecten-zevenhuizen-1-Anatefka.jpg
projecten-zevenhuizen-2-Anatefka.jpg
projecten-zevenhuizen-3-Anatefka.jpg
projecten-zevenhuizen-4-Anatefka.jpg

Monumentaal pand, te Gorinchem

Door één van onze vaste opdrachtgevers werden wij benaderd om een monumentaal pand te Gorinchem te renoveren. De opdracht bestond uit het restaureren van de dakconstructie en dakbedekking. Bij monumentale panden is het belangrijk de originele bouwstijl aan te houden, zodat de authentieke sfeer wordt behouden. Bij dit pand is dat prima gelukt!

projecten-monumentaal-pand-4-Anatefka.jpg
projecten-monumentaal-pand-3-Anatefka.jpg
projecten-monumentaal-pand-1-Anatefka.jpg
projecten-monumentaal-pand-2-Anatefka.jpg

De dakpannen van de gehele aanbouw vervangen. De eerste zelfstandige opdracht van onze nieuwe aanwinst, een jongen met gouden handjes; Joël de l'Or. Het resultaat is een zeer tevreden opdrachtgever!

project-5-1.jpg
project-5-2.jpg
project-5-3.jpg

ONDERHOUDS­CONTRACT

Een goed dak betekent ook goed onderhoud plegen aan uw dak. Wilt u schade of lekkage voorkomen? Sluit dan een dakonderhoudscontract bij ons af.

Direct afsluiten ▸